Board of advisors

Onze Board of Advisors buigt zich over vraagstukken en fungeert als klankbord voor strategische keuzes van TearaSolara Energy. Elke advisor benaderd het vanuit eigen vakgebied, maar ze hebben in elk geval één ding gemeen: ze willen een betere wereld creëren.

Georg Hagenauer
Georg Hagenauer

Industrial, Product and Service Designer

FH Joanneum (Oostenrijk) – DI (fh) Industrial and Product Design

Georg Hagenauer is ruim 10 jaar Lead Designer geweest bij Philips Design in Eindhoven. Inmiddels heeft hij een eigen designbureau en werkt voor verschillende opdrachtgevers. Georg adviseert TearaSolara op de vlakken van communicatie, design en services. Opgegroeid in tussen de bergen in Oostenrijk is hij zich zeer bewust van hoe belangrijk de transitie naar een groene wereld is.

John Kruijer
John Kruijer

Directeur Service- en Expertisecentrum/ Secretaris College van Bestuur 

Universiteit van Amsterdam – Bedrijfseconomie (MSc)

Met een financiële (controller) achtergrond en veel beleidservaring is John Kruijer een financiële duizendpoot. Naast zijn uitgebreide economische kennis, is hij ook zeer waardevol voor zijn praktische benadering ten aanzien van gebruik en toepassingen van TearaSolara producten en diensten.

Paul de Vin
Paul de Vin

IBM Watson & Cloud Platform Leader Benelux at IBM

The Hague University of Applied Sciences / University of Warwick – Warwick Business School

Paul de Vin is ruim 30 jaar werkzaam bij IBM en bekleed sinds 20 jaar Director-functies binnen verschillende afdelingen van IBM Nederland. De laatste 3 jaar is Paul verantwoordelijk voor IBM Cloud en IBM Watson (A.I. en Internet of Things). Als adviseur van TearaSolara Energy spiegelt hij onze strategie aan kennis en ervaring die hij heeft op gebied van computing, development, services en leiderschap.

Tim van der Meij
Tim van der Meij

Software developer Fox-IT

Universiteit Leiden (MSc) – Computer Science (Summa cum laude)

Computerspecialist die in zijn vroege tienerjaren al begon met programmeren. Had op zijn 15e al een positie bij een internet ontwikkelingsbureau. Studeerde summa cum laude af aan de Leidse Universiteit. Werkt het liefst op het snijvlak van hardware, software en maatschappelijke vraagstukken. Inmiddels aangetrokken door security specialist Fox-IT als software ontwikkelaar. Adviseert TearaSolara op gebied van IT vraagstukken en technische implementatie.

Willem-Jan Plug
Willem-Jan Plug

Subsurface Manager bij TAQA Energy BV

Universiteit TU Delft – Civil Engineering (MSc) / Petroleum Engineering (PhD)

Willem-Jan Plug rondde 2 studies af aan de TU Delft en heeft jarenlange ervaring in de olie- en gasindustrie. Heeft een zeer brede interesse en extensieve kennis. De combinatie van wetenschap, civiele techniek en geothermie zijn gebieden waar Willem-Jan’s hart in elk geval sneller van gaat kloppen. Als adviseur is hij betrokken bij wetenschappelijke onderbouwing en de transitie impact naar duurzame oplossingen.