Loading...
Inschrijving voor investering in TearaSolara Energy2018-11-08T12:25:39+00:00

Direct investeren in de warmtepomp van de toekomst!

Geweldig dat u wilt investeren in TearaSolara Energy!

warmtepomp waterwarmtepomp enerflowTearaSolara is een nieuwe producent en leverancier van warmtepompen en aanverwante energieoplossingen. Ons vlaggenschip is de gepatenteerde Enerflow® warmtepomp, die een uitzonderlijk hoog rendement oplevert met een volledig natuurlijke bron: water. De afgelopen 3 jaar hebben we besteed aan het uitwerken van prototypes om de warmtepomp van de toekomst klaar te maken voor productie. Deze mijlpaal hebben we begin 2e kwartaal van 2018 succesvol afgerond. Inmiddels zijn we gestart met de verkoop en levering van Enerflow® aan de eerste afnemers. De interesse in ons product is groot en we staan nu voor de volgende uitdaging: meer produceren en groeien in de markt!

Via onderstaand formulier geeft u aan hoeveel u wilt investeren en ontvangt u de benodigde informatie. Wij danken u alvast hartelijk voor uw support en vertrouwen!

Ja, ik investeer in TearaSolara Energy!*voor bedragen boven €10.000 verzoeken wij contact op te nemen.


Inzending van het formulier verplicht u nog niet direct tot deelname. Wij nemen uw inschrijving in behandeling en nemen contact op voor het sturen van de overeenkomst en procedure. Heeft u vragen? Neem dan contact op.