warmtepomp waterwarmtepomp enerflow

Short Story

TearaSolara energy wil snel groeien. De markt voor warmtepompen zal de komende jaren explosief gaan groeien, zeker omdat binnen nu en 3 jaar de verkoop van traditionele CV-ketels aan banden zal worden gelegd. Momenteel zijn er in Nederland iets meer dan 90.000 warmtepompen verkocht, een zeer klein percentage ten opzichte van het aantal huishoudens. De verwachte groei in de markt gecombineerd met het zeer hoge rendement van de Enerflow warmtepomp in vergelijking met andere warmtepompen, maakt dat TearaSolara energy een enorme groei kan maken. Hier is investering voor nodig. Wat is nu een betere manier om funding op te halen, dan om betrokken mensen aan te spreken die én willen investeren in warmtepompen, rendement willen maken op hun investering, én als ambassadeur de Enerflow warmtepomp verder kunnen brengen.

Investeer in TearaSolara Energy

by tsenergy

 • 250.000,00

  Funding Goal
 • 10.000,00

  Funds Raised
 • 0

  Days to go
Raised Percent :
4.00%
Minimum amount is €250 Maximum amount is €50000
Wognum, Nederland

tsenergy

1 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio.

Campaign Story

TearaSolara Energy wil snel groeien. Hoe beter we het doen, hoe eerder we de eerste woningen en bedrijven volledig gasvrij kunnen maken. We zijn op zoek naar middelen. Waar hebben we dit voor nodig?

 • (voor)financiering productie
 • Sales en Marketing
 • Opbouwen organisatie
 • Doorontwikkeling warmtepomp (grotere versies, IoT)

Fund mee! we schrijven obligaties uit. Onze kapitaalbehoefte is 500.000 euro. De eerste tranche zijn obligaties tot een bedrag van 250.000 euro. Daarna openen we een tweede tranche voor de volgende 250.000 euro. De obligaties hebben een looptijd van 3-5 jaar en kennen een rendement van 5% op jaarbasis.

Obligatiehouders krijgen naast rente ook een voordeel op de aanschaf van een Enerflow warmtepomp, die kan oplopen tot een voordeel van 1.000 euro.

 

 

Rewards

500,00or more

Rentevergoeding 5% op jaarbasis
1 backers
99 rewards left
 • Crowdfunding campagne start op 1 oktober 2018

  De fundingcampagne van TearaSolara Energy gaat op 1 oktober van start. De eerste backers hebben zich gemeld.

NameDonate AmountDate
Anonymous 10.000,00September 20, 2018